Home > Aanbod O(O)P > Groen

Vacature docent Groen?

Heb jij een vacature voor een docent Groen? Of ben jij een docent Groen en zoek je een nieuwe baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Nieuwe baan? Vacature?

Overzicht van docenten Groen

 

 

Toon filters
2825
Vakgebieden bevoegd
Groen
Graad
Groen

2825

Regio's Amersfoort, Arnhem, Harderwijk, Leerdam, Utrecht (Groot), Veenendaal, Wageningen
Vakgebieden bevoegd Groen
Vakgebieden bekwaam Groen
Voorkeur werkzaam in MBO
Graad Zij-instroom
Gewenste werktijdfactor 0,6 fte

Competenties

Positieve instelling, Presenteren, Klantgericht werken, Enthousiast, Vernieuwen en vooruit denken, Begeleiden, Aandacht voor anderen, Beslissingen nemen, Netwerken, Omgaan met verandering.

In het kort

Opgeroeid in de Tuinbouwsector en daarin de laatste 15 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende commerciële, marketing en ict functies, is momenteel de omslag gekomen om het onderwijs weer op te pakken. In 2003 mijn PDG voor de Groene sector behaald aan de Stoas Hogeschool, waarbij ik verschillende stages heb gelopen, zowel op het vmbo als op een mbo. Krijg energie van het lesgeven aan mbo leerlingen in praktijk vakken, waarbij de groen- en tuinbouwsector het meest voor de hand liggen en er lekker fysiek gewerkt kan worden. Echter ook het overbrengen van commerciële, marketing en technische / ict lesstof met daarbij de combinatie van voorbeelden uit de praktijk, zal voor de leerlingen een goede toevoeging zijn. Vooral de individuele kracht en de interesses van elke leerling wil ik zo goed mogelijk begeleiden, waarbij ze veel vrijheid kunnen krijgen binnen de kaders van de lesstof. De continue vernieuwing in de verschillende sectoren zullen in de lesstof een belangrijke rol spelen en hierin zal ik ze continu meenemen, aangezien de banen in de toekomst ook aan verandering onderhevig zijn. Ik ambieer een functie in het MBO / HBO onderwijs voor 3 dagen in de week

Bel 06-11115959 Vraag CV aan
Filters
Onderwijs
Graad
Onderwijs
Graad
Toon 1 resultaat