Home > Jij op de kaart

Zet jezelf als onderwijsprofessional op de kaart

Ben jij werkzaam in het onderwijs, lever je kwaliteit en ben je dus goed? Laat je dan vinden. Als we jou ook goed vinden, kom je op de kaart. Of misschien denk je erover om de overstap te maken naar het onderwijs? Meld je dan zeker aan, we denken graag met je mee.
Op onze aanbod-kaart komt te staan voor welk vak je bevoegd of bekwaam bent, of welke functie je uit wilt oefenen, bij welk onderwijstype je je thuis voelt, hoeveel tijd je beschikbaar bent en in welke regio('s) je wilt werken. De zoekende school ziet dus geen naam, geslacht of leeftijd. Voor het leveren van kwaliteit in het onderwijs is dat ook niet van belang. Je bent namelijk goed of niet, ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst.

Hoe kom je op de kaart?

Heb je een tijdelijke aanstelling in het onderwijs en moet je weg? Ga je verhuizen? Wil je wel eens wat anders? Stuur ons dan een bericht via 'aanmelden onderwijsprofessional'. Je cv mag je meesturen, hoeft niet meteen. Wij nemen contact met je op en nodigen je uit voor een gesprek als we vermoeden dat jij een goede bijdrage aan het onderwijs kunt leveren. Vinden we je na het gesprek geschikt, dan plaatsen we je op de kaart met een alleen voor ons herleidbaar id-nummer. Zoekende scholen kunnen zo per regio zien wat het aanbod van onderwijsprofessionals en potentials is.

Hoe kan een school je vinden?

Scholen hebben vrij toegang tot deze site en tot de aanbod-kaart. Als een school de bij jouw id-nummer behorende cv wil inzien, dan kan dat door met ons contact op te nemen. Als wij denken dat jullie goed bij elkaar passen sturen we jouw -nog steeds anonieme- cv aan hen toe. Als een school daarna een gesprek met je aan wil gaan hoor je dat natuurlijk van ons. En is er een match, dan kom je gewoon in dienst bij de school. De school betaalt in dat geval een bedrag van 450 euro aan M/V kwaliteit. Kostendekkend voor ons en kostenbesparend voor de school. Het scheelt namelijk wervingskosten en/of extra kosten voor detacheerders en uitzendbureaus.

Aanmelden O(O)P Aanmelden tijdelijk leiderschap  Stel een vraag