Home > Jij op de kaart > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ik ben werkzaam in het onderwijs, maar geen docent. Kan ik me ook aanmelden?

Jazeker! Je kunt op het aanmeldformulier aangeven wat je functie is.

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden door het formulier  'aanmelden onderwijsprofessional' in te vullen. Het staat je vrij je eigen cv toe te voegen, dat is in eerste instantie niet verplicht. Zodra wij je formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Aanmelden O(O)P Aanmelden tijdelijk leiderschap

Ik wil graag de overstap maken naar het onderwijs, kan ik me aanmelden?

Je kunt je zeker aanmelden. We gaan samen met jou bekijken of je de juiste kwaliteiten hebt om in het onderwijs aan de slag te gaan. 

Wat doen jullie met mijn cv?

We bewaren jouw cv in een beveiligde omgeving. Op de kaart op de site staat alleen je ID. Als een school een cv wil inzien, sturen we die zonder vermelding van naam, leeftijd, geslacht en adresgegevens. Pas als iemand uitgenodigd wordt voor een gesprek, maken we alle gegevens bekend. 

Wat kost het om me bij jullie aan te melden?

Niets. Als de school een dienstverband met je aangaat, betalen zij eenmalig 450 euro aan M/V Kwaliteit. 

Hoe lang blijf ik op jullie site staan?

Wij vragen iedereen die zich aangemeld heeft jaarlijks de gegevens zoals wij die kennen te controleren. Zo houden we ons bestand zo actueel mogelijk. Uiteraard kun je ons tussendoor altijd verzoeken je gegevens aan te passen of te verwijderen.

Is aanmelden een soort open solliciteren?

Nee, want ten eerste solliciteer je via ons en blijf je voor de scholen dus anoniem en bovendien koppelen wij je alleen aan een school als we denken dat het een goede match is.

Waarom dit platform?

Tijdens ons werk op verschillende scholen kwamen we erachter dat de juiste mensen niet altijd op de juiste plek zitten. Het kost scholen vaak veel tijd en geld om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Nu is in een oogoplag duidelijk waar professionals met kwaliteit zich bevinden. Met dit platform en onze ervaring helpen wij de school met matchen en beperken de kosten zich tot een eenmalig bedrag van 450 euro.