Home > Proclaimer

Proclaimer

Het doel van www.mvkwaliteit.nl is om onderwijsprofessionals met kwaliteit of mensen die dat willen worden een veilig platform te bieden via onze site en daarnaast om scholen inzicht te geven in het actuele aanbod en potentieel in hun regio.

Wat doen we eraan?

We proberen de informatie op onze site zo actueel en juist mogelijk weer te geven, omdat we jou als klant uiteraard graag tevreden willen houden. Mocht je toch informatie tegenkomen die niet klopt, niet meer actueel is of heb je tips? Dan hopen we dat je het ons laat weten op info@mvkwaliteit.nl.

Van jou

Met de door jou aan ons verstrekte gegevens zullen we uiteraard veilig omgaan en we zullen informatie over je naam, adres en woonplaats, waar je gewerkt hebt etc. alleen doorsturen aan derden als jij hiervoor toestemming hebt gegeven. Echter, je geeft met het verstrekken van je gegevens via ons of via aanmelden op onze website www.mvkwaliteit.nl wel toestemming om de volgende gegevens op onze site weer te geven en dus openbaar te maken voor alle bezoekers:

  • Je bevoegdheid en of bekwaamheid per vakgebied en of je functie
  • Het aantal fte dat je wilt werken
  • De regio(s) waarin je wilt werken
  • Je graad
  • De belangrijkste competenties waarover je beschikt

Onze visuals

De visuals die we op onze site gebruiken zijn ons eigendom en mogen niet zonder onze toestemming worden gebruikt of gekopieerd. Uiteraard staat het je vrij om toestemming aan ons te vragen.

Werkt de site niet naar behoren?

Wellicht is er een technische storing. We stellen het op prijs als je ons even waarschuwt. Alvast dank en bij voorbaat excuses voor het ongemak.